2022 i Aarhus Journalistforening

Forsyninger til generalforsamlingen på 2. sal i Generationernes Hus kom op med elevator.

Aarhus Ø, 12. juni 2022

Formandens beretning 2022 

Kære medlemmer, kære generalforsamling!

I sidste weekend kiggede Hendes Majestæt Dronningen ind i huset her på sit sommertogt. I aftes optrådte Sussi og Leo nedenunder, og i dag har Aarhus Journalistforening fået lov at afholde generalforsamlingen 2022 i Det lille køkken her i Generationernes Hus på Aarhus Ø. Stor tak til vores kollega Per Lidell, der som beboer herude har organiseret vores besøg.

Vi har haft en kort sæson i foreningen. Pandemien udsatte sidste års generalforsamling til 12. september, men vi var optimister og troede, at nu var det snart overstået.

Vi mødtes 1. november på den helt nye journalisthøjskole, DMJX, i Aarhus Nord, hvor Solveig Schmidt gav os en fin rundvisning i fremtidens uddannelsesmiljø. Vi havde god plads, men kunne forstå, at møder alle studerende op på samme tid, så er der ikke stole til alle. Det flød heller ikke med aviser, men alle har fin adgang til diverse netmedier.

Julefrokosten, troede vi, kunne afholdes 12. december i Varmestuen på havnen. Men blot tre dage forinden måtte vi sende en aflysning ud. Pandemien truede for alvor igen, og der var ganske få tilmeldinger. Vi udsatte derfor frokosten til foråret i år.

Det lykkedes at gennemføre Forårsfrokosten for syv uger siden, den 24. april. Igen i Varmestuen, som sørgede for, at der var nok til alle.

I dag skal vi spise nedenunder i Øens Madhus, som bestyres af Frederik Pedersen - bedre kendt som restauratør på Fredes Flyvende Tallerken.

Internt i bestyrelsen måtte vi sige farvel til Susanne Aaen, der i vinter trak sig af personlige årsager. Jeg håber, vi på et tidspunkt kan sige ordentligt farvel til Susanne, der upåklageligt har sørget for pengekassen gennem flere år.
Vi bad 1. suppleant Jens Rossen om at hjælpe og rykke ind på Susannes plads. Det gjorde Jens uden nærmere spørgsmål, og han vil om lidt præsentere det revisorgodkendte regnskab. Tak for den indsats Jens!

Fremtidens liv for denne forening vil jeg bede jer tænke over. Vi bliver ikke flere medlemmer, det kan være svært nok at samle bestyrelsen i en travl tid. Så hvad tænker du, vi skal gøre? Har du bud, så giv dem til bestyrelsen. Vi tager gerne imod.

Med disse ord slutter formandens beretning. Nyd dagen herude i Generationernes Hus på Aarhus Ø.


Michael Wulff Hansen, formand, Aarhus Journalistforening